items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Grote boekenkast mangohout

Meer afbeeldingen

Boekenkast mangohout 15110

€ 749,00
bool(true)

Direct af te halen

Bezorgen duurt 5 tot 12 dagen

Nieuwsgierig geworden? Stel een vraag!

Productbeschrijving

Grote boekenkast mangohout 15110

Deze grote boekenkast is gemaakt van mangohout gecombineerd met staal. Het deurtje in de kast is gemaakt van "railway sleeper", dit is het hout van oude spoorwegbielsen uit India. Door de lasnaden van het staal niet perfect af te werken met een powder coating heeft het staal een robuuste en indusriële uitstraling gekregen.

Mango meubels met vintage afwerking

Bij Houtmijn krijgt u topkwaliteit voor bodemprijzen. Omdat wij onze meubels zelf in India laten maken kunnen wij deze mango meubels voordelig aanbieden. Met ruim 20 jaar ervaring in de meubelimport weten wij precies welke kwaliteit er te koop is in India. Alle mangomeubels die momenteel op de markt zijn hebben een vintage afwerking. En dat houdt gewoon letterlijk in dat niet altijd alles even recht is. U kunt bij Indiase meubels niet verwachten dat planken op de millimeter recht zijn afgezaagd.

Meubels uit India worden voor een groot deel met de hand gemaakt door timmerlieden die het vak in de praktijk hebben geleerd. Geavanceerde machineparken in meubel fabrieken zijn er zelden. Op de foto's bij de producten kunt u de afwerking duidelijk zien. Als die vintage afwerking iets te grof is, dan is onze collectie industriële meubels misschien beter geschikt. De vintage afwerking van de mangohouten planken en het metaal is juist wat de meubels hun charme geven.

Afmetingen:

De totale afmeting van deze boekenkast is: Breed: 162,5 cm, diep 35.5 cm en de hoogte is 193.5 cm.

De boekenkast wordt geleverd in twee delen.

De bovenkast is: Breed 158 cm, diep 27,5 cm en hoog 142 cm

De onderkast is: Breed 162.5 cm diep 35,5 cm en de hoogte is 52 cm

Vanwege formaat en gewicht word de kast niet via trappen vervoert door de chauffeurs. Let goed op de afmetingen als de kast naar een etage moet. De transportkosten komen altijd voor rekening van de klant mocht een pakket niet naar boven kunnen en daarom retour komt. Meten is weten.

Op één van de foto's zijn de afmetingen te zien van de open vakken. Dit is een indicatie en dit kan per zending een paar millimeter verschillen.

Extra informatie

Collectie

Mango meubels - bekijk gehele collectie

Gewicht113
MateriaalMangohout
StijlIndustrieel
MontageSimpele montage, deels gemonteerd
Hoogte (cm)194 cm
Diepte (cm)36 cm
Breedte (cm)162 cm
KleurNaturel

Product contact

Stel een vraag

  • Vernieuwen

* Verplichte veldenVerwante producten

Boekenkast mangohout 15110

EUR

€ 749,00

5

1