items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Chinese kast

Een mooie Chinese kast hoeft niet duur te zijn

Bij Houtmijn vindt u de grootste collectie Chinese kasten voor de laagste prijs. Wij importeren allerlei Chinese meubels en bieden deze zeer goedkoop aan in onze webwinkel. Onze meubel collectie uit China wordt steeds uitgebreider. Door jarenlange ervaring met de import heeft Houtmijn goede contacten met uitstekende fabrieken in het verre Oosten. In onze magazijnen in Nieuw Vennep staan honderden Chinese kasten, die we in diverse kleuren uit voorraad leveren. 

Chinese-bruidskasten

In de webwinkel kunt u Chinese kasten bekijken en bestellen. U krijgt automatisch een bevestiging van de bestelling, waarna we de meubelen voor u aan huis bezorgen. U kunt uw bestelling natuurlijk ook gewoon komen halen.

Houtmijn probeert de prijzen van de Chinese kasten zo laag mogelijk te houden. Doordat u de meubels zelf ophaalt zonder tussenkomst van een groothandel, agent, en transportbedrijf bespaart u enorm.

De kwaliteit van onze Chinese kasten is uitmuntend, er zijn werkelijk nooit klachten van welke aard dan ook!

Antieke Chinese meubels

Er is weer een zending antieke Chinese meubels binnen gekomen.  Een aantal van deze meubels hebben we af laten werken met een extra dikke laklaag. Deze afwerking, zoals op de foto te zien is, kwamen we tegen tijdens één van onze laatste reizen naar China.

 Chinese kasten

 Chinese bruidskasten aanbieding

In de nieuwe zending laten we een aantal bruidskasten meekomen die extra voordelig zijn. Deze Chinese bruidskasten zijn nieuw gemaakt en leverbaar in groen, rood, zwart en licht blauw

Up-date 23-7-2017. Op veler verzoek: Een aantal modellen die we al heel lang aanbieden zijn weer binnen gekomen. We hadden de collectie even gewisseld maar een aantal kastjes zijn dus terug, gewoon omdat ze heel praktisch zijn en de prijzen, die zijn erg laag! Alle meubeltjes zijn er weer in rood, zwart en wit.

Chinese Meubelen | Chinees antiek | Chinese Bruidskast  

Auteur:

Nico van de Meubels