items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Complete woonkamers, meubelsets

Wilt u uw woonkamer helemaal nieuw inrichten? Dan bent u op de website van Houtmijn aan het juiste adres. Wij bieden u de keuze uit een breed assortiment complete woonkamers in uiteenlopende stijlen en materialen. Van industrieel tot landelijk en van modern tot Chinees: in onze webshop vindt u altijd wel meubelsets in uw favoriete stijl.

Alleen al het rondkijken op onze website geeft u veel inspiratie voor het inrichten van uw huiskamer. En heeft u uw nieuwe interieur eenmaal gevonden? Dan profiteert u bij Houtmijn van de scherpste prijzen, omdat wij groot inkopen in het Verre Oosten. Zo koopt u complete woonkamers van de hoogste kwaliteit voor een zeer bescheiden prijs.

Complete woonkamers: sets van hout

Die hoge kwaliteit komt onder meer tot uiting in de gebruikte materialen. De meeste van onze complete woonkamers zijn gemaakt van acacia hout, een uitermate duurzame houtsoort die bekend staat om zijn fijne nerf en lange levensduur. Voor onze meubelsets wordt meestal gebruik gemaakt van massief hout, dat op locatie meer dan voldoende beschikbaar is.

Naast acacia hout, bevatten onze meubels ook andere materialen. Zo wordt voor kwetsbare delen soms MDF gebruikt en voor de laden en achterwanden in bijvoorbeeld wandkasten Multiplex. Alle meubels en sets van Houtmijn worden gemaakt in het Verre Oosten, door zorgvuldig door ons geselecteerde fabrieken die beschikken over een kwalitatief hoogwaardig machinepark.

Complete woonkamer met landelijke uitstraling

Bent u op zoek naar een woonkamerset met een landelijke uitstraling? Ook op dat gebied zit u goed bij Houtmijn. In onze speciale categorie van landelijke meubels vindt u prachtige meubels die u naar hartenlust met elkaar kunt combineren. Omdat elk meubel is uitgevoerd in dezelfde stijl en kleuren, kunt u elke gewenste combinatie in uw huiskamer creëren.

De keuze op het gebied van onze landelijke meubels is zo ruim dat u er indien gewenst meerdere complete woonkamers mee zou kunnen inrichten. Combineer bijvoorbeeld een eettafel met een landelijk dressoir en boekenkast of combineer een TV-meubel met een vitrinekast en salontafel. Alle combinaties zijn mogelijk!

Complete woonkamers: inrichting met eethoek

In de loop der jaren hebben wij gemerkt dat veel van onze klanten de voorkeur geven aan een complete woonkamer inrichting met eethoek. Tegenwoordig speelt de eethoek een centrale rol in het gezinsleven en de tijd dat we met zijn allen aten in een afgescheiden keuken is inmiddels definitief voorbij.

De eethoek bevindt zich anno 2019 vaak in een open woonkamer en moet qua stijl bij voorkeur aansluiten op de rest van het interieur. De complete woonkamers van Houtmijn zorgen ervoor dat dit altijd het geval is. Let op: onze eettafels worden altijd ongemonteerd geleverd, terwijl grote meubelen zoals kasten altijd reeds gemonteerd zijn.

Complete woonkamer outlet

Ook erg populair zijn de industriële meubels op de website van Houtmijn. Deze meubels zijn gemaakt van acacia hout en ijzer en onderscheiden zich met een prachtige afwerking en een hoge kwaliteit. Ons aanbod is ook in deze categorie zo gevarieerd, dat u er desgewenst complete woonkamers mee kunt samenstellen.

Voor sommige van onze complete woonkamers sets hanteren wij spectaculaire outlet prijzen. Hou onze website daarom nauwlettend in de gaten, want wie weet zijn uw favoriete meubelsets binnenkort wel in de aanbieding. Meer weten? Mail naar info@houtmijn.nl of bel ons op 0654616273.