items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

TV meubel City 220x45x50 cm

Meer afbeeldingen

TV meubel City 220x45x50 cm

€ 595,00
bool(true)

In voorraad verwacht

Omstreeks 29 juni

Nieuwsgierig geworden? Stel een vraag!

Productbeschrijving

tv meubel industrieel 220 cm

Dit TV meubel is gemaakt met een combinatie van ijzer en acacia hout. De afmeting is: Breed 220 cm, diep 45 cm en hoog 50 cm.

Het hout is licht geborsteld waardoor het wat oud lijkt. De deuren zijn gemaakt van hout met metaal, in de kleur antraciet, er omheen. De scharnieren hebben een soft closing systeem en er zitten magneetjes aan de deuren waardoor die netjes sluiten.

Onder in het midden van de kast zit een poot tegen het doorzakken van de kast, die zweeft net iets boven de vloer, zodat als de TV kast verschoven wordt er geen schade ontstaat. Onder het metalen frame zitten stelvoetjes om de kast waterpas te zetten op een ongelijke vloer. Al onze industriële tv meubels worden gemonteerd geleverd.

De afmeting van de open vakjes is: Breed 50 cm, hoog 14,2 cm en diep 40 cm.

Achter de deuren is een open ruimte: De diepte is 40 cm. De vrije doorgang qua hoogte is 28,5 cm, achter de plint zit nog zo'n 5 cm centimeter extra hoogte. De breedte is 45,5 cm, hierbij hebben we een paar cm afgetrokken voor de scharnieren.

Legplank zit vast

Regelmatig krijgen we de vraag of de legplank verstelbaar is. Dat is helaas niet zo en de fabriek wil hem ook niet verstelbaar maken. De plank is er, zij het met enige moeite, wel uit te halen. Ik heb dat zelf een keer gedaan. Wel is het zo dat je dan een onafgewerkt randje hebt, daar waar de plank vast zat. In principe maakt dat niet heel veel uit want er komt waarschijnlijk apparatuur voor te staan.

Extra informatie

Collectie

City meubels - bekijk gehele collectie

Gewicht50
MateriaalMetaal
StijlIndustrieel
MontageDit meubel wordt gemonteerd geleverd
Hoogte (cm)50 cm
Diepte (cm)45 cm
Breedte (cm)220 cm
KleurStaal antraciet / hout lichtbruin

Product contact

Stel een vraag

  • Vernieuwen

* Verplichte veldenVerwante producten

TV meubel City 220x45x50 cm

EUR

€ 595,00

0

0