items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

industrieel bureau

Meer afbeeldingen

Industrieel bureau city

€ 285,00

* Verplichte velden

Direct af te halen

Bezorgen duurt 5 tot 12 dagen

Nieuwsgierig geworden? Stel een vraag!

Productbeschrijving

Industrieel bureau City

Dit bureau is in diverse maten leverbaar. De rand van het tafelblad is 5 cm dik, dus er kunnen gemakkelijk armstoelen onder.

Het opbergkastje is hier bij te bestellen.

Het bureau is gemaakt van ijzer met geborsteld acacia hout, dit hout is enkele malen gekleurd. Het heeft drie kleur behandelingen ondergaan. Extra bescherming is niet meer nodig. 

De tafel wordt geleverd in pakket, de poten zijn er gemakkelijk aan te zetten met de meegeleverde inbussleutel. De ruimte tussen de poten is: De breedte van de tafel minus twee keer 5 centimeter.

Levertijd

U kunt in het keuze menu waar u de maat selecteert, zien of de tafels in voorraad zijn.

Kleur van het hout 

Het hout heeft diverse behandelingen ondergaan, de kleur is lichtbruin. Omdat er van nature in acacia hout een vlamtekening zit varieert de kleurschakering. De tafel is opgebouwd uit stroken acacia, de combinatie van lichtere en donkere delen door elkaar geeft de tafel een stoere uitstraling.

Onderhoud en montage!

Deze industriële eettafels zijn gemaakt van massief acacia hout. Iedere massieve houtsoort heeft de eigenschap dat het kan werken. Één en ander is afhankelijk van de luchtvochtigheid in de ruimte waar de eettafel staat.

De constructie van de tafel is mede van belang of het werken van hout ook werkelijk zichtbare veranderingen aan het tafelblad teweeg brengt, zoals kieren in het tafelblad. Let op bij de montage:  U dient de poten aan de tafel vast te zetten met de meegeleverde boutjes en inbussleutel. Zet deze boutjes niet al te vast! De constructie is zo gemaakt dat het hout nog enkele millimeters kan werken zonder dat dit gevolgen heeft. Deze eigenschap werkt niet als u de boutjes te vast draait. 

Extra informatie

Gewicht34
MateriaalAcaciahout
StijlIndustrieel
MontageOngemonteerd: Simpele montage. Alle benodigdheden worden meegeleverd
Hoogte (cm)78 cm
Diepte (cm)90 cm
KleurStaal antraciet / hout lichtbruin
Tafel vormLangwerpig

Product contact

Stel een vraag

  • Vernieuwen

* Verplichte veldenVerwante producten

Industrieel bureau city

EUR

€ 285,00

0