items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

 

Industriële tafels en stoelen

De industriële tafels zijn weer helemaal terug van weggeweest. Daar waar we dit tafeltype in het verleden vooral aantroffen in grote fabriekshallen en directie kantoren, zien we het tegenwoordig ook in veel moderne woonkamers. Industrieel design is trendy en heeft dankzij de tijdloze uitstraling de mogelijkheid om te combineren met andere meubel stijlen..

Tafels en stoelen is uw Nederlandse specialist in de industriële meubel stijl en onderscheidt zich met een groot aanbod tafels. Met onder andere eettafels, salontafels, sidetables en hoektafels. Deze meubelen zijn meestal uitgevoerd in vergelijkbare ontwerpen en kleuren, waardoor ze rust uitstralen in uw woonkamer.

Industriële eetkamertafels met ijzeren onderstel

Kenmerkend voor een echte industriële tafel is natuurlijk het robuuste ijzeren onderstel. Ook de salontafels, hoektafels en sidetables van Houtmijn beschikken over dergelijke onderstellen. Het is de combinatie van dit mooie staal en hoogwaardig acacia hout die onze meubels zo’n kwalitatieve uitstraling geeft.

Ook de afwerking van onze tafels mag er zijn, want wij selecteren alleen de beste fabrieken in het Verre Oosten om de meubels te produceren. Zij maken gebruik van de nieuwste productiemethoden en machines, waardoor het eindresultaat in geen enkel opzicht onderdoet voor Europese varianten. Sterker nog: de kwaliteit is vaak beter dan die van veel goedkope aanbieders in ons eigen land.

eettafels industrieel

Eettafel met poten in industrieel design

Naast een industriële tafel met ijzeren onderstel kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een variant met poten. In veel gevallen gaat het dan om een eettafel, die tegenwoordig steeds vaker in een industrieel ontwerp wordt gevraagd. De stoere uitstraling van dit design past niet alleen goed in de keuken, maar ook in een woonkamer of uitbouw.

Goed om te weten is dat onze eettafels altijd ongemonteerd worden geleverd. Het in elkaar zetten is echter een fluitje van een cent, want de poten zijn over het algemeen gemakkelijk te bevestigen met behulp van de standaard bijgeleverde boutjes en inbussleutel. Draai de boutjes niet te vast, zodat het massieve acacia hout nog enkele millimeters de ruimte heeft om te werken.

eettafel industrieel acacia hout

Industriële tafel: vierkant ook mogelijk

Veel salontafels, sidetables en eettafels hebben de eigenschap dat ze een rechthoekige vorm hebben. In de meeste woonkamers bieden deze afmetingen de ultieme balans tussen ruimtebesparing en gebruikscomfort. In sommige situaties kan het echter zijn dat u de voorkeur geeft aan een industriële tafel die vierkant is uitgevoerd.

Houtmijn levert daarom onder andere een hoektafel in industrieel design, die ideaal geschikt is om in de hoek van uw ruimte te plaatsen. Zo heeft u naast de bank een ideaal meubel om zaken zoals eten, drinken of een goed boek te plaatsen. Ook een salontafel stellen wij in vierkante uitvoering beschikbaar; uitermate handig wanneer u streeft naar maximale ruimtebesparing.

Salontafel-industrieel-acacia-hout-met-onderblad

Industriële tafel goedkoop kopen

Naast een industriële tafel, bieden wij u ook een breed aanbod overige industriële meubels in ons assortiment. Voorbeelden hiervan zijn onder andere boekenkasten, ladekasten, boomstam tafels, wandkasten en TV-meubels. Deze sluiten qua ontwerp prima aan op onze tafels, waardoor u zelf mooie combinaties kunt samenstellen.

 

industriële meubels goedkoop