items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

ovale eettafel mangohout

Meer afbeeldingen

Mango tafel ovaal

€ 479,00

* Verplichte velden

Direct af te halen

Bezorgen duurt 1 tot 10 dagen

Nieuwsgierig geworden? Stel een vraag!

Productbeschrijving

Ovale eettafel mangohout

Deze mangohouten eettafel is leverbaar in twee afmetingen, 210 cm en 240 cm. Het onderstel is van metaal in de kleur zwart. De dikte van het tafelblad is 5 centimeter, waarvan 3 cm massief hout plus een rand van 2 cm. 

Mango tafel met vintage afwerking

Het tafelblad is gemaakt van mangohout. Het mangohout heeft een vintage afwerking. Het is geborsteld, nerven en groeven hebben hier en daar een iets donkere kleur ingewassen gekregen waardoor het hout echt tot leven komt. Het oppervlak van de tafel is wel redelijk glad want dat is geschuurd en gelakt maar zeker niet helemaal strak. Één en ander is op de foto´s te zien.

Houd er rekening mee dat dit een robuuste tafel is, handgemaakt in India. Als u verwacht dat alles perfect is aan het hout en metaal dan is dit niet voor u bedoeld. Het tafelblad is licht golvend gemaakt om een robuuste uitstraling te krijgen. Mocht er een deeltje niet goed gekleurd zijn aan het metaal dan hoort dat er allemaal bij en daar is de prijs ook naar.

De import uit India doen wij al meer dan 25 jaar. Wij leveren mooie kwaliteit maar wel naar Indiase standaard. Soms moet u met een zwart stiftje of een druppeltje olijf olie wat bij kleuren. Mocht er een splinter van het hout zijn dan kan met een stukje schuurpapier glad gemaakt worden en met lijnzaad olie gekleurd worden. Dat is overal zo, alleen wij zeggen het er van te voren bij. 

Al onze mango meubels hebben dezelfde afwerking dus u kunt die afwerking vergelijken bij de andere meubels van mangohout.

Extra informatie

Gewicht79
MateriaalMangohout
Hoogte (cm)77 cm
Diepte (cm)100 cm
Breedte (cm)210 cm

Product contact

Stel een vraag

  • Vernieuwen

* Verplichte veldenMango tafel ovaal

EUR

€ 479,00

0