items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

mangohouten vakkenkast industrieel

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Industriële vakkenkast

Deze Industriële mangohouten vakkenkast is een echte eyecatcher. Deze vakkenkast is gemaakt van mangohout gecombineerd met een stalen frame. Door de open vakken geeft de kast een ruimtelijke sfeer in het huis en kunt u er veel in opbergen.

Het mangohout is met een vintage uitstraling afgewerkt. Nerven en groeven zijn ingewassen met een bruine kleur. Knoesten zijn geaccentueerd. Na al deze behandelingen is het hout gelakt met een matte lak.

Houd er rekening mee dat dit een robuuste kast is, hand gemaakt in India. Als u verwacht dat alles perfect is aan het hout en metaal dan is dit niet voor u bedoeld. Het hout is licht golvend. Mocht er een deeltje niet goed gekleurd zijn aan het metaal of hout dan hoort dat er allemaal bij en daar is de prijs ook naar.

Wij geven zeker garantie op de kast maar als het gaat over kleine dingen die binnen 5 minuten zelf op te lossen zijn met wat lak of olie dan gaan wij daar niets aan doen. Dit geld voor zowel het hout als voor het zwarte frame, uitvergrote foto's van een klein hoekje dat net niet zwart is gemaakt hoeft u niet te sturen. U moet dan gewoon niet kiezen voor mango meubels uit India. Mango meubels en een waterpas gaan niet goed samen, het frame is nooit helemaal waterpas.

De import uit India doen wij al meer dan 25 jaar. Wij leveren mooie kwaliteit maar wel naar Indiase standaard. Soms moet u met wat zwarte lak of een druppeltje olijf olie wat bij kleuren.

Extra informatie

Gewicht67
Hoogte (cm)200 cm
Diepte (cm)40 cm
Breedte (cm)120 cm

Product contact

Stel een vraag

  • Vernieuwen

* Verplichte veldenMangohouten vakkenkast met deurtjes

EUR

€ 609,00

0