items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Op zoek naar goedkope meubelen van topkwaliteit?

Dan mag u onze magazijn verkoop niet missen. 

 

Het grootste prijzen spektakel in meubelland gaat weer beginnen.

Vier dagen lang korting op alles! 

26 - 27 - 28 - 29 oktober in ons magazijn: Rijnlanderweg 1321 in Nieuw Vennep.

 

Voor de vroege vogels

Op 26 oktober omstreeks 00.01 uur zullen de prijzen op de website automatisch worden aangepast. U kunt dus in het hols van de nacht als eerste bestellen. Van sommige artikelen zijn nog maar enkele stuks dus iets later naar bed gaan kan de moeite waard zijn.

In het magazijn zijn alle artikelen voorzien van winkelprijzen, dit zijn gemiddelde prijzen voor artikelen zoals ik die de afgelopen dagen verzameld heb, door te googlen op de betreffende meubelen. De kortingen op bijvoorbeeld India meubels lopen echt op tot 50% van de winkelwaarde, u kunt dit zelf googlen.

india meubels aanbieding

De kast met spijlen kun u opzoeken: India kast met spijlen, ik vond twee prijzen voor u, die variëren van € 925,= tot € 1350,=. De kast van € 925,= heeft twee legplanken minder dan de kasten zoals wij ze hebben. Tijdens de sale hebben weeen paar mooie spijlenkasten momenteel staat er geen enkele op de site, ze zijn net binnen gekomen. Als adviesprijs hebben we € 1150,= aangehouden en daar geven we 40% korting op dus € 690,=

Dan klein kastje India daar vond ik een lelijke variant van die een stuk kleiner is voor € 405,= Daarnaast vond ik een soortgelijk (veel kleiner) kastje voor € 155,= maar die had dan geen antieke deurtjes en hij was ook niet (meer) leverbaar bij ons kost een schitterend exemplaar € 239,= -30% is € 167,30. Ook daarvan zijn er veel meer dan nu op de site staan.

Dan TV meubel india als u via google op afbeeldingen zoekt dan komt u een aantal vergelijkbare meubels tegen. De prijzen varieren sterk, van € 650,= tot zelfs € 990,=. Ook hiervan hebben we nog lang niet alles online staan dus, langs komen om te kijken is de moeite waard. Als adviesprijs hanteren we € 698,= en daar geven we 40% korting op. Afhankelijk van de deur kost zo'n kast tijdens de sale € 418,80 tot € 469,=

Het dressoir van metaal met grijze deuren en gekleurde laden heb ik online nog niet gevonden, die gaat € 671,30 kosten. Ik verwacht dat de concurrent ze binnenkort online heeft staan voor € 795,= tot € 949,=

India dressoirs online gevonden voor prijzen die variëren van € 999,= tot € 2000,=. Ze kosten bij ons normaal € 749,= en tijdens de sale vanaf € 597,= Ook daarvan zijn er meer in voorraad dan er online staan. 

 

 India meubelen aanbieding

 

 

Het eerste dressoir vond ik in google shopping voor € 899,=, door in mijn webshop op de foto te klikken met de rechter muisknop en dan klik je op "afbeelding zoeken in google" 

Dan TV mebel retro dit kun je vinden op diverse zoektermen. We geven gewoon 30% korting op de winkel prijzen van € 549,= voor de kleine en € 598,= voor de grote.

Ladekast Teuben kost bij ons ongeveer de helft en als je de prijzen ziet van sommige winkels, minder dan de helft! 

De grote industriële kast vond ik maar bij één winkel, die lekker scherp aan de prijs is. Toch geven we 20% korting op die prijs. Wel even zelf afhalen dat grote ding :) de voorraad is heel beperkt en hij is er ook in zwart.

goekope meubelen

De TV kasten industrieel zijn nog te koop bij een Duitse meubel gigant, het grootste klachten centrum van Europa. Met een rating van enkele sterretjes is dit een gevaar om hier uw meubels te bestellen.  Zoek maar op tv kast manchester De kast van 180 cm kost € 560,= en de kast van 220 cm kost € 700,= Die zijn bij ons tijdens de sale € 409,= en € 495,=

Beide dressoirs zijn van acacia hout, diverse complete woonkamers zijn 4 dagen lang voor half geld. Het grijze dressoir van 180 cm heeft een winkelwaarde van € 698,= en de wit met bruine € 739,= online variëren de prijzen heel sterk. De hele goedkope dressoirs van bijvoorbeeld Leen Bakker zijn vaak bouwpaketten van inferieure kwaliteit. De meubels die wij hier aanbieden zijn perfect en de verkoopprijzen aan de lage kant ingezet. Nu allemaal met 50% korting op die winkelprijzen.

De eethoek is nergens online terug te vinden, wij hebben de exclusieve import voor deze mooie meubels en die gaan ook voor hele scherpe prijzen de deur uit. De korting op de winkelprijs is al snel 25% tot 35%. Ook daar is een complete set van. Onder andere het boekenrek wat als laatste foto staat combineert uitstekend bij deze collectie.

 goedkope chinese kasten

Over de prijzen van Chinese meubels bestaat al jaren geen twijfel, wij zijn en blijven de goedkoopste. Daarnaast hebben wij de meest actuele collectie Chinese meubels. Tijdens de sale gaan ook van deze meubels de prijzen omlaag.

U kunt gewoon googelen op Chinese meubels of bijvoorbeeld Chinese kast. Bij ons bespaart u soms honderden Euro's per kast. 

 

Addertje onder het gras?

U vraagt zich misschien af hoe dat allemaal kan en wat is de catch, het spreekwoordelijke addertje onder het gras. Dat is er niet! Door ons grote inkoop volume in het Verre Oosten kunnen wij nu éénmaal goedkoop werken. Daarbij staat onze Mega Magazijn Verkoop al jaren bekent om zijn lage prijzen en dat houden we zo.

Tijdens deze sale wordt er zo veel gekocht en dat maakt een hoop goed. Het enige "addertje" zou kunnen zijn dat de winkelprijzen van sommige artikelen inclusief afleveren zijn. Tijdens onze sale hanteren wij andere vrachtkosten. Namelijk 6% van de orderwaarde met een minmum van € 65,= en maximum van € 120,= i.p.v. € 39,95. Dit is omdat we willen dat de klanten alles zo veel mogelijk gelijk meenemen.

 

 

 

Openingstijden:


                           Donderdag 26 oktober  10:00 - 17:00
                           Vrijdag        27 oktober  10:00 - 20:00
                           Zaterdag     28 oktober  10:00 - 17:00
                           Zondag       29 oktober  12:00 - 17:00

 

3000m2 meubelen met kortingen die kunnen oplopen tot 70% van de winkelwaarde. Showroommodellen, monster collecties, overtollige voorraden, artikelen met schade zijn extreem goedkoop. Maar ook kortingen op de lopende collecties. Uiteraard is alles direct mee te nemen maar ook de bezorging kunnen wij voor u regelen.

In de regio leveren we direct op zaterdag af. Dus donderdag, vrijdag, zaterdag gekocht is zaterdag geleverd!

Een evenement dat u echt niet mag missen !!