Mango eettafel ovaal zwart 210 cm B-keus

Normale prijs € 519,00 Speciale prijs € 493,05
Niet op voorraad Tijdelijk uitverkocht
Voeg toe aan verlanglijst

Ovale eettafel mangohout zwart B-keus

B-keus: Deze ovale eettafel van mangohout is een showroommodel. Het tafelblad heeft een kleine duimafdruk en een soort brandplek. Op de foto's is dit zichtbaar. Door de zwarte kleur valt dit echter niet echt op. 

Op B-keus producten geven wij enkel en alleen garantie op de constructie.

Het onderstel is van metaal in de kleur zwart. De dikte van het tafelblad is 5 centimeter, 3 centimeter massief plus een rand van 2 centimeter.

Mango tafel met vintage afwerking

Het tafelblad is gemaakt van mangohout wat later zwart geverfd is. Het mangohout heeft een vintage afwerking. Het blad is geborsteld, nerven en groeven zijn ondanks de zwarte verf zichtbaar, het tafelblad is dus niet geheel vlak maar bevat de natuurlijke nerven en groeven die kenmerkend zijn voor mangohouten tafels. Het blad is geschuurd en gelakt maar dus niet volledig vlak. Op de foto's is dit zichtbaar.

Houd er rekening mee dat dit een robuuste tafel is, handgemaakt in India. Als u verwacht dat alles perfect is aan het hout en metaal dan is dit niet voor u bedoeld. Het tafelblad is licht golvend gemaakt om een robuuste uitstraling te krijgen. Mocht er een deeltje niet goed gekleurd zijn aan het metaal of hout dan hoort dat er allemaal bij en daar is de prijs ook naar. 

De import uit India doen wij al meer dan 25 jaar. Wij leveren mooie kwaliteit maar wel naar Indiase standaard. Soms moet u met een zwart stiftje of een druppeltje olijf olie wat bij kleuren. Mocht er een splinter van het hout zijn dan kan met een stukje schuurpapier glad gemaakt worden en met lijnzaad olie gekleurd worden. Dat is overal zo, alleen wij zeggen het er van te voren bij. 

Al onze mango meubels hebben dezelfde afwerking dus u kunt die afwerking vergelijken bij de andere meubels van mangohout.

Specificaties
Gewicht (kg) 79
Stijl Industrieel
Montage Ongemonteerd: Simpele montage. Alle benodigdheden worden meegeleverd
Afmeting (cm) 210 x 100 x 77cm
Hoogte (cm) 76
Diepte (cm) 90
Kleur Zwart
Tafel vorm Ovaal

Bezorginformatie

Voor €39,95 bezorgen wij binnen 1 tot 10 dagen door heel Nederland en België (ex wadden eilanden)

Om de kosten laag te houden kiezen wij standaard voor basis 1 mans bezorging.

De chauffeur brengt de meubels netjes bij u binnen maar kan in sommige gevallen wat hulp van u gebruiken.

 

Product Name :
Product SKU :