Algemene voorwaarden Houtmijn.nl

Tevredenheidsgarantie

Mocht uw bestelling niet in orde zijn of bent u niet tevreden, dan zorgen wij voor een gratis vervanging of u krijgt uw geld terug. **

Geen ingewikkelde procedures of kleine lettertjes, neem simpelweg contact met ons op en we regelen direct een vervangend artikel of storten het geld terug. Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. 

Nog nooit bij ons bestelt, probeer het, we zullen U niet teleurstellen. In geval van onverhoopte calamiteiten zullen wij handelen naar de voorwaarden van het CBW voor woonwinkels.

Houtmijn.nl is onderdeel van de Meumo (sinds 1989) groep en staat ingeschreven in de kamer van koophandel in Amsterdam onder nummer 82407339. B.T.W. nummer NL862457555B01

**Service voorwaarden mangohouten meubels

Meubels van mangohout laten wij maken in India. Het zijn meubels met een vintage afwerking. Let op de omschrijving bij het artikel zelf. Feit is dat Indiase meubels nooit "perfect" zijn afgewerkt, dat komt omdat mangohout een robuuste hardhout soort is. Soms worden wij geconfronteerd met een "probleem" dat eigenlijk een onderdeel of eigenschap van het hout is. De stelregel voor service is hier: Als het formuleren van het "probleem" meer tijd kost dan het oplossen ervan valt dit niet onder garantie. Mangohout laat zich heel makkelijk bewerken en voor het oplossen van kleine oneffenheden aan hout of staal kunt u altijd mailen met de klantenservice. U krijgt altijd hulp en advies welke nodig is om een eigenschap van het hout of staal te maskeren.