items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Mango meubels

Mango houten meubels

Industriële meubels gemaakt van mangohout zijn hip. Vaak gecombineerd met zwart metaal om een industriële uitstraling aan het meubel te geven. Het mangohout dat wij in onze kasten en tafels hebben verwerkt heeft een speciale bewerking ondergaan om een vintage uitstraling te krijgen.

Mangohout

De mango boom is beter bekend vanwege zijn populaire fruit. Het is een sterke hardhout soort die op dit moment populair is in de Indiase meubel productie. De kleur van mangohout is meestal goud bruin, hoewel er ook variaties zijn met een meer gele tint. Meer info over mangohout.

Mango houten meubels kopen 

Bij ons kunt u met een gerust hart online bestellen. Alle informatie staat bij het product en de meeste meubels zijn direct leverbaar. Als iets uitverkocht is kunt u dat gelijk zien. Voor dat u over gaat tot het het kopen van mango meubels moet u weten dat wij topkwaliteit voor bodemprijzen leveren. Maar het is wel zo dat de meeste meubels geleverd worden met een vintage afwerking. Het hout wordt geborsteld en van groeven voorzien. 

Daarna wordt het hout ingekleurd, waardoor nerven en groeven donkerder gekleurd zijn. Dit geeft het mangohout een warme uitstraling. Het hout is netjes afgewerkt maar vaak niet perfect en dat is inherent aan Indiase meubelen. Op de website tonen we foto's van mango meubels zodat u die vintage uitstraling kunt zien. Als u twijfelt of de vintage uitstraling iets voor u is dan adviseren we onze industriële meubels uit de collectie City.

 

Winkelen per
Kleur
 1. Grijs (6)
 2. Blauw (1)
 3. Zwart (22)
 4. Meer kleuren (5)
 5. Naturel (43)
Breedte (cm)
35 220 35 t/m 220
Diepte (cm)
17 140 17 t/m 140
Hoogte (cm)
34 246 34 t/m 246
Stijl
 1. Industrieel (97)
 2. Ibiza meubels (1)
 3. Mango meubels (2)
mangohouten meubelen
Grote voorraad
industriële meubels
Mangohouten eettafel sfeervol wonen
tv meubel mangohout
tv meubels mangohout
Mangohouten dressoirs
Mangohouten dressoirs

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3