items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Uw aankopen laten bezorgen

 

Als u er voor kiest uw aankopen te laten bezorgen geeft u dit aan in de laaste stap van het bestel proces, bij kies verzendmethode. Na ontvangst van de betaling neemt de vervoerder vanzelf contact met u op, u hoeft zelf niets te doen. 

De chauffeur levert de meubels bij u binnen tot in de kamer (indien mogelijk). Éénmaal binnen in uw huis brengt de vervoerder niets meer naar boven. Houtmijn streeft er naar dat de vervoerder binnen 4 dagen na ontvangst van de betaling een afspraak voor de levering met u maakt. Meer over vervoer bij veel gestelde vragen.

Let er op dat uw bestelling wel makkelijk naar binnen past. Soms bestellen klanten meubels die niet over de trap passen, dat is uw eigen verantwoordelijkheid. Takelen kan maar dat moet wel van te voren bestelt worden bij de vervoerder. (Voor het huren van verhuislift / takel rekenen de verhuurbedrijven zo'n € 125,=)

Wat kost het afleveren in Nederland en Vlaanderen? *(eilanden? bel even). 

Vervoerders van de grote transportbedrijven gooien en smijten met uw aankopen, het is te triest voor woorden. Qua transport bent u bij ons heel voordelig uit en de service is 10 keer beter!

Ik bestel voor meer dan € 800,= waarom moet ik verzendkosten betalen?

Veel webshops leveren boven een bepaald bedrag gratis af, echter dit gaat over boeken en schoenen. In ieder geval het gaat om paketten die met een pakketdienst geleverd kunnen worden. Die pakketdienst stelt wel een limiet aan het formaat van het pakket, van 300 cm omvang en een maximaal gewicht van 31 KG. Dus 99% van onze collectie vervoeren zij niet.

Vervoer kost nu éénmaal geld. Op het moment dat wij dit in de artikel prijs moeten gaan verrekenen, dan zou er per artikel zo'n € 45,= bij opgeteld moeten worden. Op het moment dat u dan twee artikelen bestelt dan betaalt u dus per saldo € 90,= en bij vier artikelen € 180,=. U begrijpt het al, zo werken wij niet. € 39,95 is slechts een kleine bijdrage in de kosten en dit is inclusief 21% btw. Voor contant betalen aan de wagen geld een toeslag van € 10,05

Wij ontvangen dus € 33,= voor het afleveren en daar moeten wij de vervoerders van betalen. Indien u van mening bent dat u, voor om en na bij die prijs kunt afleveren, dan komen wij graag met u in contact. U kunt dan enkele honderden stuks meubels per maand afleveren in Nederland, België en een stukje Duitsland.

Voorts is het zo dat veel klanten komen afhalen en dan moeten we weer gaan handje klappen over vrachtkosten die er dan weer af moeten. 

Up-date 21-3-2019: Er zijn nu enkele categoriën waarbij het verzenden gratis is als u voor € 500,= of meer besteed. (complete woonkamers en stoelen. Exclusief industriële meubelen)

Sowieso, voor vervoerders die regelmatig vanaf Nieuw Vennep leeg terug naar een uithoek van het land rijden is het handig om contact op te nemen. Houtmijn heeft altijd ritten ver weg, die kunnen mooi gecombineerd worden met uw terug reis. Vanaf de A4 bent u binnen 5 minuten bij ons magazijn.

houtmijn bezorgen