items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Uw aankopen laten bezorgen

 
basis-bezorgen-houtmijn

Basis bezorgen = € 39.95

 
Veel gestelde vragen
 
Ruilen & retourneren
 
Afhalen
 
Over ons
 
Wat is basis bezorgen?
Bij basis bezorgen zit er 1 bezorger op de wagen. Afleveren is tot na de eerste deur. Meubelen worden niet uitgepakt en niet gemonteerd. De vervoerder kan uw hulp nodig hebben bij het naar binnen brengen. Omdat wij door het hele land leveren is het veel te kostbaar om met 2 chauffeurs op de wagen te zitten. Stel dat u als enige gebruik wilt maken van een 2 mans bezorging dan moet toch de bijrijder voor de hele dag betaalt worden. Vervoerders nemen onderweg ook opdrachten aan en laden goederen bij. Vandaar dat ze geen afval meenemen. Ook is de verwerking daarvan zo kostbaar dat haast niemand dat wil betalen.
 
 
 
    basis transport
Waarom bezorg kosten betalen?
Vervoer kost nu éénmaal geld. Op het moment dat wij dit in de artikel prijs moeten gaan verrekenen, dan zou er per artikel zo'n € 45,= bij opgeteld moeten worden. Op het moment dat u dan twee artikelen bestelt dan betaalt u dus per saldo € 90,= en bij vier artikelen € 180,=. U begrijpt het al, zo werken wij niet. € 39,95 is slechts een kleine bijdrage in de kosten en dit is inclusief 21% btw. Voor contant betalen aan de wagen geld een toeslag van € 10,05. Wij ontvangen dus € 33,= voor het afleveren en daar moeten wij de vervoerders van betalen. Indien u van mening bent dat u, voor om en na bij die prijs kunt afleveren, dan komen wij graag met u in contact. U kunt dan enkele honderden stuks meubels per maand afleveren in Nederland, België en een stukje Duitsland.
 
 
Waarom bezorgkosten?
Hoe wij uw levering Plannen
Zodra uw betaling is binnen gekomen geven wij uw order de orderstatus afleveren. Er gaat dan automatisch een e-mail naar een vervoerder en daar krijgt u een kopie van. In deze mail staat een link die automatisch uw mail programma start en in die mail kunt u een aantal data opgeven waarop u de bestelling kunt ontvangen. Vergeet niet uw woonplaats in het onderwerp in te vullen. De vervoerder gaat dan plannen en houd rekening met uw voorkeur data. Geef voldoende dagen op om het proces van leveren te versnellen. Indien u uw bestelling pas veel later geleverd wilt hebben, dan geeft u dit aan tijdens het bestellen bij het vakje opmerkingen. Uw order krijgt de status wacht op bericht. Twee weken voor het leveren kunt u ons mailen dat het vervoer in de planning kan.
  
 
planning van het bezorgen
Uw meubelen later laten bezorgen?
Bezig met verbouwen of wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis? Geen probleem! Tijdens het bestellen kunt u bij de opmerkingen toevoegen dat de bestelling later geleverd moet worden. Als u bijna zover bent hoeft u alleen nog maar een mail te sturen naar info@houtmijn.nl dat u de meubels geleverd wilt hebben. Zodra wij deze mail binnen krijgen melden wij het aan bij onze bezorgers en zij zullen dan een afspraak met u maken. Deze optie geldt uitsluitend voor volledig betaalde orders.
 
 
 
    Uw meubelen later laten bezorgen
Betalen bij afleveren.
U kunt tijdens het bestellen er voor kiezen om contant te betalen bij het afleveren. Hier rekent de vervoerder €10,05 extra voor. Dit komt omdat de vervoerder liever niet met contanten over straat gaat. mocht u hier voor kiezen, is het gewenst om het bedrag gepast in een envelop over te dragen aan de vervoerder. Zodra de contanten bij ons aangekomen zijn krijgt u per mail een factuur toegestuurd. Dit is uw betaal bevestiging. Corona virus
 
 
 
 
 
contant betalen bij bezorgen
Wenst u extra bezorgservice?
Mocht basis transport niet voldoen aan uw wensen kunt u in overleg met de vervoerder kijken wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld via een trap de meubelen naar boven brengen of de verpakking mee nemen. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht. U kunt bij ons ook voor een full service bezorging kiezen. Dit houdt in dat de meubelen uitgepakt en gemonteerd worden. Al het afval wordt bij een full service bezorging afgevoerd en tijdens de bezorging zijn er twee man aanwezig. Meer informatie over een full service bezorging.
  
 
 
 
Past het meubel naar binnen