Uw aankopen laten bezorgen

 
basis-bezorgen-houtmijn

Basis bezorgen = € 19.95

 
     basis transport

Wat is basis bezorgen?

Bij basis bezorgen zit er 1 bezorger op de wagen. Afleveren is tot na de eerste deur. Meubelen worden niet uitgepakt en niet gemonteerd. De vervoerder kan uw hulp nodig hebben bij het naar binnen brengen. Omdat wij door het hele land leveren is het veel te kostbaar om met 2 chauffeurs op de wagen te zitten. Stel dat u als enige gebruik wilt maken van een 2 mans bezorging dan moet toch de bijrijder voor de hele dag betaalt worden. Vervoerders nemen onderweg ook opdrachten aan en laden goederen bij. Vandaar dat ze geen afval meenemen. Ook is de verwerking daarvan zo kostbaar dat haast niemand dat wil betalen.

Waarom bezorgkosten?

Waarom bezorg kosten betalen?

Vervoer kost nu éénmaal geld. Op het moment dat wij dit in de artikel prijs moeten gaan verrekenen, dan zou er per artikel zo'n € 40,= bij opgeteld moeten worden. Op het moment dat u dan twee artikelen bestelt dan betaalt u dus per saldo € 80,= en bij vier artikelen € 160,=. U begrijpt het al, zo werken wij niet. € 19,95 is slechts een kleine bijdrage in de kosten en dit is inclusief 21% btw.

Voor contant betalen aan de wagen geld een toeslag van € 10,05.

planning van het bezorgen

Hoe wij uw levering Plannen

Zodra uw betaling is binnen gekomen geven wij uw order de orderstatus afleveren. Er gaat dan automatisch een e-mail naar een vervoerder en daar krijgt u een kopie van. De vervoerder gaat dan plannen en binnen 5 dagen contact met u maken om de levering af te stemmen. Wij houden een levertermijn aan van 2 á 10 dagen. Hoe vaker u thuis bent hoe sneller het afleveren kan plaats vinden. 

     Uw meubelen later laten bezorgen
Uw meubelen later laten bezorgen?

Bezig met verbouwen of wacht u nog op de sleutel van uw nieuwe huis? Geen probleem! Tijdens het bestellen kunt u bij de opmerkingen toevoegen dat de bestelling later geleverd moet worden. Als u bijna zover bent hoeft u alleen nog maar een mail te sturen naar info@houtmijn.nl dat u de meubels geleverd wilt hebben. Zodra wij deze mail binnen krijgen melden wij het aan bij onze bezorgers en zij zullen dan een afspraak met u maken. Deze optie geldt uitsluitend voor volledig betaalde orders.

contant betalen bij bezorgen
Betalen bij afleveren.

U kunt ook betalen bij het afleveren. Hier rekent de vervoerder €10,05 extra voor. Dit komt omdat de vervoerder liever niet met contanten over straat gaat. Mocht u hier voor kiezen, is het gewenst om het bedrag gepast in een envelop over te dragen aan de vervoerder. Zodra de contanten bij ons aangekomen zijn krijgt u per mail een factuur toegestuurd. Dat is uw betaal bevestiging.

Hoe regel ik betalen bij leveren?

Kies voor bezorgen en bij de betaaloptie voor: Bankoverschrijving.

Bij de opmerkingen zet u: Ik betaal bij levering.

Past het meubel naar binnen
Wenst u extra bezorgservice?

Mocht basis transport niet voldoen aan uw wensen kunt u in overleg met de vervoerder kijken wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld via een trap de meubelen naar boven brengen of de verpakking mee nemen. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht. U kunt bij ons ook voor een full service bezorging kiezen. Dit houdt in dat de meubelen uitgepakt en gemonteerd worden. Al het afval wordt bij een full service bezorging afgevoerd en tijdens de bezorging zijn er twee man aanwezig. Meer informatie over een full service bezorging.

Bezorgen op de waddeneilanden

Woont u op Texel dan bezorgen we bij "Noordkop Logistics" in Den Helder. Zij regelen het vervoer naar Texel. De extra kosten die er aan verbonden zijn kunt u met hen afrekenen. Die kosten variëren afhankelijk van de afmeting en het gewicht van de bestelling. De actuele prijzen (vanaf € 25,=) kunt u opvragen bij Noordkop. Tel: 0223-668214.

Bezorging op Vlieland en Terschelling worden door een andere transporteur gedaan. De extra kosten hiervan zijn ook afhankelijk van maat en gewicht en bedragen minimaal € 35,=