items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

tv meubels

Industriële tv meubels

Een mooie tv verdient een industriële tv kast van Houtmijn. Alle getoonde kasten zijn meestal uit voorraad leverbaar, nieuw in doos en altijd gemonteerd. De kasten worden geleverd zoals op de foto's en maatwerk is niet mogelijk. Bestellen kan via de website, bezorgen gaat binnen 1 á 10 dagen. 

Tv meubels in een complete woonkamer set

Van enkele tv meubels zijn bijpassende kasten, dressoirs en tafels leverbaar. Met een complete set zorgt u voor een bepaalde éénheid en dus rust in uw woonkamer. Bent u enkel op zoek naar een stoere tv kast dan raden wij de meubels van mangohout aan. De naturel kleur van het mango hout gecombineerd met staal past in elk interieur.

Op zoek naar een dichte tv kast?

Dichte tv kasten zijn er niet veel meer en dat heeft vooral te maken met de afmeting van de tv's van tegenwoordig. Die zijn zo groot dat je een hele grote kast nodig hebt om de tv in op te bergen. Misschien is er nog iets te vinden bij de Oosterse kasten, echter die hebben geen industriële uitstraling.

Stoere tv meubels van mangohout

De laatste tijd laten we steeds meer vintage industrële tv kasten maken van staal met mangohout. We proberen in iedere container weer nieuwe modellen mango meubels binnen te laten komen. Mango hout is een hardhout soort die veel gebruikt wordt in India. Al deze kasten hebben een vintage afwerking. Kijk ook nog even bij het overzicht van alle tv meubels. Hier vindt u ook alle Indiase tv meubels met antieke deuren.

 

Industrieel tv meubel 220 betonlook
Grote voorraad
industriële tv-meubels
Metro tv meubel 220cm
Tv meubel industrieel
Tv meubel City 220cm
Industriële tv meubels van mangohout
Nieuw
Tv meubel mango 120cm