Openingstijden

Voor dat u de bestelde goederen meeneemt kunt u die eerst bekijken

Wij hebben beperkte openingstijden om af te halen. Vaak is het druk met containers die binnen komen en de order afhandeling van internet bestellingen. Meestal zijn wij wel in het magazijn aanwezig, maar maak altijd even een afspraak om langs te komen.

Zaterdag vaste afhaaldag

Zaterdag is onze vaste afhaaldag, wilt u dus meubelen zelf komen ophalen heeft de zaterdag onze voorkeur. U bent op zaterdag welkom van 10:00 tot 14:00, graag eerst contact via mail of telefoon hierover om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat. 

Mocht u de voorkeur hebben om doordeweeks langs te komen kan dit, op maandag en woensdag en vrijdag van 10:00 tot 15:30, ook hier graag eerst contact via de mail of telefonisch.

Showroom

Ons magazijn is echt een afhaallocatie. Wil u graag een winkelervaring ga dan langs bij Woonwinkel Happy Home op de woonboulevard Cruquius. Hier staat het grootste gedeelte van onze collectie en zij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en in de wintermaanden ook op zondag.

meubels afhalen Meubels-ophalen

 

Kom beslagen ten ijs

Als u besluit langs te komen is het raadzaam dat u op z'n minst weet welke afmeting meubel u in de auto kunt plaatsen. Soms komen klanten en gaan daarna pas meten of een meubel past. Als men dan twee dagen later de bestelling definitief wil door laten gaan gebeurt het regelmatig dat het meubel net is uitverkocht, vandaar.

Wij steken enorm veel tijd in de website en het omschrijven van artikelen etc. Het is dus zinvol om de omschrijving bij de artikelen goed te lezen. Zo houden wij tijd over om onze service op top niveau te houden.

Oriënteer u eerst uitgebreid op de website en stuur een mailtje naar info@houtmijn.nl voor een afspraak.

Vindt de snelste weg naar onze locatie

Op het erf staan borden leiden u naar de blauwe loods rechts op het terrein.