Britt kasten aanbieding

 

Britt kasten tijdelijk voor waanzinnige prijzen

Bestel nu een mooie Britt kast met een flinke korting. De kasten zijn in de maak en hebben een levertijd, vandaar dat ze in de voorverkoop zijn.

Reserveer je nieuwe mangohouten kast met 20% echte korting. Levering van de kast zal rond 19 mei zijn.

 

Kast Britt aanbieding

Kast Britt van 160cm hoog bestellen voor slechts € 639,=

 

Zwarte kast aanbieding

Kast britt 160cm zwart bestellen voor slechts € 639,=

 

Kast Britt 180cm hoog, goedkoop

Kast van 180cm hoog bestellen voor slechts € 699,=

 

Kast hout aanbieding

Kast van 180cm hoog bestellen voor slechts € 699,=

Britt meubels: een populaire meubelserie gemaakt van mangohout

De meubelserie "Britt" staat bekend om haar industriële ontwerp, gekenmerkt door een combinatie van staal en mangohout. Deze meubels zijn perfect voor wie houdt van een mooie, maar eenvoudige stijl. Met hun rechte lijnen en rustige kleuren passen ze in elke kamer, of je nu van een moderne, een industriële of een meer huiselijke stijl houdt.

Ongeveer in 2020 is een groothandel begonnen met een aantal kastjes uit India op de markt te brengen onder de naam Britt. Voornamelijk tv meubels en dressoirs met als kenmerk een groot open vak onder het bovenblad. Al snel begonnen veel winkels deze naam te gebruiken voor meubels met dat specifieke kenmerk. Uiteindelijk heten veel mangohouten meubels Britt, met als kenmerk: alles waar een stalen frame omheen zit met de afmeting van 50 x 25 millimeter.

Ook de handgrepen van lades en deuren zijn bij ieder meubel hetzelfde en de houten constructie hangt altijd tussen de zwart metalen staanders.

Sterke punten van meubelserie Britt

  • Diversiteit in ontwerpen: Van praktische TV-meubels tot stijlvolle eettafels, elk meubelstuk in deze serie is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Hoogwaardige materialen: We maken gebruik van kwalitatief mangohout, bekend om zijn duurzaamheid en warme uitstraling, wat bijdraagt aan de levensduur en schoonheid van onze producten.
  • Flexibele combinatiemogelijkheden: Onze meubels zijn ontworpen om zowel onderling als met andere stijlen te combineren, waardoor u een harmonieus en persoonlijk interieur kunt creëren.
  • Scherp geprijsd: Bij Houtmijn krijgt u de beste prijs voor mooie kwaliteit. Inmiddels is er een ware prijzenslag in deze meubels gaande maar er zit toch wel wat verschil in kwaliteit.

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

  • Prijsverschillen

Allereerst zit er aardig wat prijsverschil tussen de diverse aanbieders dus dat is iets om naar te kijken.

  • Gemonteerd of niet

Een lagere prijs is onder andere mogelijk als u de Britt meubels koopt bij een winkel die ze ongemonteerd aflevert. Zo wordt bespaard op de kosten van onder andere zeevracht en allerlei ander transport kosten, omdat het pakket kleiner is. Onze ervaring is dat ongemonteerde meubels uit India regelmatig voor problemen zorgen bij de montage ervan.

  • Ruimte rondom deuren en laden

Hoeveel speling zit er tussen deuren en laden? Op het moment dat er weinig ruimte zit tussen een kastdeur en de deurstijl dan bestaat de mogelijkheid dat de deuren gaan klemmen. Dit gebeurd meestal in de Nederlandse zomer. De luchtvochtigheid kan dan heel hoog zijn en als deuren en ramen open staan dan wordt het binnen ook vochtig en kan het hout gaan werken.

  • Kleur en afwerking

Sommige fabrieken leveren naturel mangohout en andere doen een licht beits kleur over de meubels. De verschillen in kleur kunnen hierdoor groot zijn. Het is altijd mogelijk de meubels iets donkerder te maken met was of olie.

  • Gewicht

Hoewel het gewicht vermeld staat bij de specificaties, hoeft dat niet altijd te kloppen. Wij hebben zelf ervaren dat goedkopere Britt meubels een dunner bovenblad hebben als het gaat over een tv meubel of dressoir. Dit is met name van belang als u zwaardere spullen op het bovenblad zet, zoals een televisie. Hierbij geldt ook: hoe breder de plank, hoe meer hij de neiging heeft om door te buigen. Ook bij ons tv meubel Britt van 210cm is dit het geval.

Tv meubel Britt

Bij Houtmijn hebben we tv meubel Britt in diverse afmetingen, meestal uit voorraad leverbaar. Kenmerkend voor deze tv kast zijn: een aantal laden met daar boven een open vak van ongeveer 20 centimeter hoog. Inmiddels hebben we een aantal afmetingen ook in zwart mangohout leverbaar. Houdt er rekening mee dat de bovenste plank iets door kan buigen.

Tv meubel Britt 180cm

Dressoir Britt

Nog een topper uit de serie Britt, het dressoir. Bij Houtmijn zijn er veel varianten mogelijk. Zo kunt u kiezen voor de afmeting 135cm breed met twee deuren en 3 laden of alleen drie deuren. Een mogelijkheid is ook om te kiezen voor het dressoir met vier deuren van 175cm. En er zijn nog meer afmetingen mogelijk. Hierbij geldt ook wel weer hoe breder het bovenblad, des te gevoeliger dat is voor doorbuigen. Een optie was om er een houten steun in te laten maken, echter dit doet afbreuk aan het design van het dressoir.

Dressoir Britt van 175cm

Britt kast

Wij hebben diverse kasten van mangohout die uitermate goed te combineren zijn bij alle andere meubels uit deze serie. Kijk bij onze mangohouten kasten en u komt ze allemaal tegen. Er zijn enkele wandmeubels van 180cm hoog maar ook ladekasten en zelfs een nachtkastje.

Hier staan drie opties Britt kasten. Bijna ieder model is leverbaar in: naturel mangohout en helemaal zwart of een combinatie ervan! Deze serie kasten is van supermooie kwaliteit en nagenoeg niet vergelijkbaar met de kwaliteit die u elders koopt.

Britt kast

Britt eettafel

Over de eetkamertafel zijn we bij Houtmijn niet heel tevreden. Er zijn mooie mangohouten eettafels die ook goed te combineren zijn bij deze collectie. Het voordeel van de Britt eettafel is: de poten zijn helemaal aan het uiteinde van het tafelblad gemonteerd. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat deze constructie op zich heel wankel is! Ondanks de stalen verbindingstukken die er bij geleverd worden.

Mocht u voor de Britt eettafel kiezen dan is het raadzaam deze met de kopse kant tegen een muur te plaatsen. Ook andere industriële eettafels met deze constructie zijn wankel, is onze ervaring. Wat wij bij Houtmijn ook als nadeel ervaren is dat er ruimte zit tussen het tafelblad en de stalen verbinding. Één en ander is gewoon niet helemaal waterpas.