Neem contact met ons op

Welkom op de contactpagina van Houtmijn

Bezorgen en kosten

  • Houtmijn heeft er voor gekozen meubels aan te bieden voor scherpe prijzen, u betaalt uitsluitend wat u koopt. Voor het versturen van meubels hebben we gezocht naar een scherp tarief (€ 19,95) dat voor iedere klant gelijk is. Bij dit scherpe tarief voor vrachtkosten is het zo dat er 1 chauffeur op de wagen zit. Omdat deze chauffeur tijdens de route her en der vracht bij laad, is het niet mogelijk om verpakkingsmateriaal mee retour te geven. De goederen worden bij u naar binnen gebracht, tot in de gewenste kamer, (indien dat mogelijk is). Kosten van takelen en overige handelingen anders dan het normaal bezorgen gaan altijd in overleg en komen voor rekening van de klant.

Hoe lang duurt het afleveren?

  • Voor het afleveren hanteren wij een termijn van 2 tot 10 dagen. Wij rijden iedere week in elke provincie. Voor de Waddeneilanden leveren we bij een vervoerder aan vaste wal. België duurt tot 15 dagen.

Ik wil de bestelling komen afhalen hoe nu verder?

  • Direct na het bestellen ontvangt u de order. Vrij snel daarna sturen we de details over het afhalen.

Ik wil bij aflevering betalen (meerprijs € 10,05)

  • Betalen aan de wagen brengt allerlei extra kosten met zich mee (rembourskosten). Vervoerders gaan niet graag met contant geld over straat.
  • Bij de betaalopties hebben we deze mogelijkheid niet aangegeven omdat de andere betaalopties de voorkeur hebben. Mocht u toch van deze optie gebruik willen maken, kies dan voor "bezorg mijn bestelling" en bij de opmerkingen schrijft u `ik betaal aan de chauffeur`. Bij de betaal optie kiest u voor Bankoverschrijving. Niet alle wagens hebben een pin aan boord dus u betaalt gepast contant.

Bestellingen retour sturen of annuleren

  • Iedereen die op internet koopt heeft wettelijk het recht om de bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour te sturen. Daar houden wij ons gewoon aan. Het enige is dat u zelf opdraait voor de transportkosten.

Later leveren ivm met verbouwing of iets dergelijks

  • Tijdens het bestellen kunt u bij de opmerkingen van alles aangeven  Ook als u de levering pas over een paar maanden kunt ontvangen.

Meer antwoorden op uw vragen

  • Bij de producten staat alles omschreven. De meeste vragen die hier gesteld worden zijn al beantwoord bij de product omschrijving en de specificaties.
Write Us
Contact Gegevens

Telefoon

0642091878

Mobiel

0642091878

E-mailen heeft de voorkeur

info@houtmijn.nl