Couponcode Houtmijn kortingscode

Houtmijn korting code / couponcode

Bijna iedere webwinkel heeft tijdens het afrekenen de optie om een couponcode of een kortingscode in te vullen. Het is echt heel zeldzaam dat wij een kortingscode aanbieden. Houtmijn gebruikt de couponcode bijvoorbeeld om tegoeden aan klanten te verrekenen.

Mochten wij ooit een couponcode hebben dan zullen wij die heel duidelijk, groot, bovenaan de website publiceren.

Laat u niet afleiden door websites die zeggen dat er bij Houtmijn grote korting acties zijn. Die zijn er niet! Deze websites schrijven geautomatiseerde scripts om u naar hun website te lokken zodat u daar op allerlei advertenties gaat klikken, hetgeen geld oplevert voor die website.

Wij werken met geen enkele website samen die voor ons een couponcode aanbied.

Deze websites leven van advertentie inkomsten en verleiden u om uw e-mailadres achter te laten om bij ons korting te krijgen. Vervolgens gaat u akkoord met de voorwaarden om de code te ontvangen en daarmee heeft u u zelf op een mailinglist gezet die enkele spam mails per dag stuurt. Waar onder ook mail van "Phising websites" !

Er is geen kortingscode

Uiteindelijk bent u na het invullen van uw mailadres, bijvoorbeeld op "Hot deals" lid van 10-tallen nieuwsbrieven waar u ook nog eens moeilijk van af komt. Of als u verkeert klikt, op nog op veel meer nieuwsbrieven geabonneerd bent. Dus nogmaals klik op geen enkele van die websites want er is geen kortingscode.