items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Eettafel-mangohout-x poot

Meer afbeeldingen

Eettafel mangohout X-poot

€ 375,00

* Verplichte velden

Nieuwsgierig geworden? Stel een vraag!

Productbeschrijving

Mangohouten eettafel met X poot

Mooie eettafel gemaakt van massief mangohout met een stalen X poot.

Levertijd

De afmeting 180 cm is er 25 maart weer.

Afmetingen

De tafelpoot is 10 bij 10 centimeter en die is zwart gekleurd. De eettafel is leverbaar in vier maten: 160 x 90 cm, 180 x 90 cm, 200 x 90 cm en 220 x 90 cm.

Het tafelblad is op gedikt naar 6 centimeter en de planken zijn 3 centimeter dik. De totale hoogte is 79 centimeter en dat is inclusief de stelvoetjes en die kunnen er af.

De afmetingen tussen de tafelpoten:

Tafel van 160 cm = 120 cm

Tafel van 180 cm = 140 cm

Tafel van 200 cm = 160 cm

Tafel van 220 cm = 180 cm

Afwerking

Het mangohout is afgewerkt met een vintage uitstraling: Groeven en nerven zijn ingewassen met een donkere kleur. Knoesten en barsten zijn geaccentueerd om het hout zijn levendige uitstraling te geven. Na al deze behandelingen is het tafelblad gelakt met een matte lak.

Lak geeft bescherming tegen vocht vlekken maar niet tegen vet vlekken. Tijdens het bestellen kunt u desgewenst Matpolish aan uw bestelling toevoegen.

Houd er rekening mee dat dit een robuuste tafel is, handgemaakt in India. Als u verwacht dat alles perfect is aan het hout en metaal dan is dit niet voor u bedoeld. Het tafelblad is licht golvend. Mocht er een deeltje niet goed gekleurd zijn aan het metaal dan hoort dat er allemaal bij en daar is de prijs ook naar.

Wij geven zeker garantie op de eettafel maar voor geneuzel over een knoestje of een krasje dat je misschien ziet als de zon er toevallig op schijnt hebben wij geen tijd meer. Dit geld voor zowel het hout als voor het zwarte frame, uitvergrote foto's van een klein hoekje dat net niet zwart is gemaakt hoeft u niet te sturen. U moet dan gewoon niet kiezen voor mango meubels uit India.

De import uit India doen wij al meer dan 25 jaar. Wij leveren mooie kwaliteit maar wel naar Indiase standaard. Soms moet u met een zwart stiftje of een druppeltje olijf olie wat bij kleuren. Dat is overal zo, alleen wij zeggen het er van te voren bij.

Montage

Deze eettafel wordt ongemonteerd in doos geleverd en is makkelijk in elkaar te zetten.

Extra informatie

Gewicht52
MateriaalMangohout
StijlIndustrieel
MontageOngemonteerd: Simpele montage. Alle benodigdheden worden meegeleverd
Hoogte (cm)78 cm
Diepte (cm)90 cm
KleurNaturel
Tafel vormLangwerpig

Product contact

Stel een vraag

  • Vernieuwen

* Verplichte veldenVerwante producten

Eettafel mangohout X-poot

EUR

€ 375,00

0