items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

City meubels

Complete woonkamer set industrieel

Met deze industriële meubels kunt u uw complete huis inrichten in dezelfde stijl. Kasten van 60 cm breed en 90 cm breed in dezelfde diepte. U kunt een complete industriële wandkast samenstellen uit alle beschikbare meubels. Een tv meubel gecombineerd met boekenkasten kunnen uw hele muur vullen.

Industriële kast metaal met hout

Alle industriële kasten in deze serie zijn met grijs metaal en bruin acaciahout. De meeste delen van de meubels zijn van massief hout en enkele delen gefineerd. Meestal gaat het dan om de achterwand van de kasten. We kunnen geen industriële kasten op maat laten laten maken.

Complete woonkamer inrichting met eethoek

In de City collectie zijn twee modellen eettafels leverbaar, die kunnen mooi gecombineerd worden onze industriële stoelen. Een complete woonkamer met industriële meubels is niet compleet zonder eethoek. Bestel je voor € 500,= plus eetkamerstoelen dan is het afleveren gratis. Dit is een tijdelijk aanbieding.

Industriële woonkamer

Inmiddels hebben we twee industriële woonkamers. Voor diegene die rust in het huis willen, is dit een goede optie. Wilt u toch wat meer variatie dan kunt u de City collectie goed combineren met iets uit de collectie meubels van mangohout.

Industriële meubels, kasten en dressoirs
Grote voorraad
industriële meubels
City meubels  sfeervol wonen
Industriële kast brussels
Alle industriële City kasten
Industrieel tv meubel 220*45*50 cm € 595,=
€595,00
Industrieel TV meubel