De meest bijzondere houten meubels vindt u bij Houtmijn.nl

Tijdens onze inkoop reizen zijn we altijd op zoek naar bijzondere houten meubelen. Bijvoorbeeld meubels die een ander niet heeft, of bijzonder omdat we hele scherpe prijzen kunnen bieden voor bekende collecties. Industriële meubels zijn daar een voorbeeld van, daar zitten hele mooie industriële kasten en dressoirs tussen voor scherpe prijzen. Dit geldt ook voor onze stoelen en Indiase kasten, exclusiviteit voor import prijzen. Klanten beoordelen ons, op diverse websites, met een dikke 9. Dus dat zegt wel iets over de service die u bij ons krijgt. Ik zeg: “tijd om te shoppen”

Grote collectie mangohouten meubelen direct leverbaar

De meeste meubelen op de website zijn direct leverbaar of hebben een korte levertijd. In onze magazijnen staan duizenden stuks mango meubels die per container bij ons binnen komen. Het afleveren van uw bestelling kan daarom vlot verlopen. Houtmijn laat uw bestelling bezorgen door kleine transporteurs die zorgvuldig met de spullen om gaan. U wordt op tijd geïnformeerd over de status van de levering. Na het plaatsen van een bestelling gaat de rest vanzelf. Via mail wordt u op de hoogte gehouden en vaak wordt er een half uur voor aankomst nog gebeld. We leveren snel door heel Nederland en binnen drie weken in België. Voor de Waddeneilanden leveren we franco tot aan het adres van het transportbedrijf dat de eilanden bevoorraad.

Goedkoper vind u onze bijzondere meubels nergens!

Regelmatig gaan wij naar het Verre Oosten om nieuwe collecties in te kopen. We bezoeken woonbeurzen en fabrieken om de laatste trends te ontdekken en containers vol mooie meubels te laten maken. Met meer dan 27 jaar ervaring in de branche hebben we een netwerk van betrouwbare leveranciers opgebouwd en we kennen de kneepjes van het vak. Omdat wij op grote schaal inkopen profiteert u direct mee van lagere prijzen. Voor goedkope meubels en meubel aanbiedingen kunt u bij ons terecht, overtollige collecties en retouren gaan met 70% korting de deur uit. Soms moet je er zelf nog iets aan fixen.