Van hoog naar laag sorteren

Producten 97-109 van 109

per pagina
 1. Wandplank industrieel City
  Rating:
  0%
  Vanaf € 77,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 2. Wandrek zwart mangohout rond
  Rating:
  0%
  Vanaf € 129,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 3. grijze industriële lamp goedkoop
  -18%
  Grijze lamp industrieel
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 79,00 Speciale prijs € 65,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 4. Grijze industriële vloerlamp
  -18%
  Lamp industrieel grijs
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 92,00 Speciale prijs € 75,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 5. Wandrek mangohout rond
  Rating:
  0%
  Vanaf € 129,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 6. Mat polish. Hout bescherming tegen vetvlekken
  Rating:
  0%
  € 11,95

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 7. Chinese kist op standaard
  Rating:
  0%
  Vanaf € 169,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 8. Reigers van ijzer
  Rating:
  0%
  € 10,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 9. Kleine sidetable wit 057
  Rating:
  0%
  Vanaf € 79,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 10. Chinees kastje wit.
  -17%
  Chinees kastje wit
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 239,00 Speciale prijs € 199,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 11. Chinees kistje wit
  -40%
  Chinese kist wit
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 149,00 Speciale prijs € 89,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 12. Vogels ijzer hout 25 sets
  Rating:
  0%
  € 109,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 13. Wandrek mangohout zwart vierkant
  Rating:
  0%
  € 120,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

Van hoog naar laag sorteren

Producten 97-109 van 109

per pagina
Product Name :
Product SKU :

Goedkope meubelen bij Houtmijn

Vindt u meubels ook zo duur? Wij laten u zien hoe u kunt besparen op meubels. Het kopen van een nieuw interieur is geen alledaagse gebeurtenis, dus neem de tijd om geld te besparen. Lees hieronder alle tips over het vinden van goedkope meubels.

Waar kunt u goedkope meubels kopen?

Het antwoord is simpel: bij Houtmijn.nl. Waar anders? Op woonboulevards zijn de huurprijzen per vierkante meter erg hoog. Huurprijzen van €150,- of zelfs meer zijn geen uitzondering. U betaalt indirect mee aan deze hoge kosten. Over het algemeen zijn de prijzen op woonboulevards niet significant lager, met uitzondering van enkele winkels.

Steeds meer panden op woonboulevards worden omgebouwd tot gezamenlijke outlets, waardoor de huurkosten nog verder stijgen.

Voorverkoop aanbieding met lange levertijden

We zien tegenwoordig ook regelmatig dat bedrijven aanbiedingen maken voor spullen waarvan de levertijd meer dan 12 weken is. Dat is voor de aanbieder op zich een goed idee. De handel is misschien al verkocht ruim voordat het binnenkomt. Echter lees eerst heel goed de klant beoordelingen want in de praktijk lijkt de levertijd verder uit te lopen.

Dus u zit dan al 12 weken te wachten op een goedkope kast en dan blijkt de levertijd verder uit te lopen met nog eens 12 weken. 

Tips voor betaalbare meubels

Tip 1: Vergelijk online. Veel winkeliers hebben websites waar ze hun meubelen tonen. Vaak hebben ze de artikelen niet op voorraad en hanteren ze levertijden. Vaak kloppen die levertijden ook niet, getuige allerlei beoordelingen.

De online concurrentie is groot, dus neem de tijd om goed te zoeken. Slechts een handvol winkeliers kan echt concurrerende prijzen bieden. Sommige winkeliers doen zaken met groothandels en tonen een paar kasten in hun showroom, maar hebben de volledige collectie van die importeur op hun website. Als u specifiek geïnteresseerd bent in een industrieel meubel dat u op de website heeft gezien, is het verstandig om van tevoren te mailen om teleurstellingen te voorkomen.

Tip 2: Lees reviews. Beoordelingen van andere consumenten kunnen u helpen bij uw keuze. Let echter op reviews die op de website van het bedrijf zelf staan. Deze worden vaak door iemand van het bedrijf zelf geschreven. Kijk in plaats daarvan naar beoordelingen op onafhankelijke platforms zoals "Klanten Vertellen" of Kiyoh.

Tip 3: Overweeg een showroommodel. Winkeliers hebben vaak enkele meubelen die in de showroom hebben gestaan en daarom een lichte beschadiging hebben. Vraag naar de korting en laat eventueel de beschadiging repareren door een meubelmaker.

Tip 4: Wees geduldig. De meeste mensen willen zo snel mogelijk hun meubels in huis hebben. Dit is begrijpelijk, maar als u bereid bent te wachten op de uitverkoop, kunt u flink besparen. Veel winkeliers hebben één of twee keer per jaar een uitverkoop, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%.

Tip 5: Koop direct bij de importeur. Sommige winkeliers importeren zelf meubelen en hebben daardoor geen tussenschakels zoals groothandels. Dit kan u veel geld besparen. Let wel op de garantievoorwaarden en vraag eventueel om een proefstaal van het hout.

Conclusie: goedkope meubels kopen is zeker mogelijk, maar vergt enige inspanning en onderzoek. Neem de tijd om verschillende winkels en aanbiedingen te vergelijken en laat u niet verleiden door impulsieve aankopen. Met de juiste strategie kunt u betaalbare meubels van goede kwaliteit vinden, in ieder geval bij Houtmijn.nl.

Veel gestelde vragen over goedkope meubels kopen

Vraag 1: Waar kan ik betaalbare meubels vinden?

Antwoord: Er zijn verschillende opties om betaalbare meubels te vinden. Je kunt kijken naar meubelwinkels met uitverkoop, online marktplaatsen, tweedehandswinkels of zelfs overwegen om meubels te huren.

Vraag 2: Zijn goedkope meubels van mindere kwaliteit?

Antwoord: Niet per se. Goedkope meubels kunnen van goede kwaliteit zijn als je goed onderzoek doet en naar betrouwbare verkopers zoekt. Kwaliteit hoeft niet altijd samen te hangen met prijs.

Vraag 3: Zijn er bepaalde seizoenen of tijden van het jaar waarop meubels goedkoper zijn?

Antwoord: Ja, meubelwinkels hebben vaak speciale kortingsacties en uitverkopen tijdens vakanties zoals Black Friday, Kerstmis en zomersales. Dit zijn goede momenten om te profiteren van lagere prijzen.

Vraag 4: Hoe kan ik mijn budget voor meubels bepalen?

Antwoord: Stel eerst een budget op dat past bij je financiële situatie. Overweeg ook om meubels in termijnen te betalen als dat een optie is, maar zorg ervoor dat je de rente begrijpt en de kosten op lange termijn in overweging neemt.

Vraag 5: Wat zijn enkele tips voor het vinden van kwalitatief goede goedkope meubels?

Antwoord: Zoek naar meubels gemaakt van duurzame materialen, controleer reviews van andere kopers, meet de beschikbare ruimte in je huis nauwkeurig op om miskopen te voorkomen, en vraag naar garanties of retourbeleid bij de verkoper.