items - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Industriële kast

Bent u op zoek naar een mooie industriële kast? Dan is de kans groot dat u bij Houtmijn in uw zoektocht slaagt. Wij zijn gespecialiseerd in trendy meubels met een industrieel design en leveren de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Kies uit ons brede aanbod kasten het meubel dat bij uitstek aansluit op de rest van uw interieur.

industriële kast dressoir

Heeft u nog ruime over in uw woonkamer, maar weet u nog niet zeker hoe u deze op wilt vullen? Ook dan kan het rondkijken in onze webshop een uitstekende manier zijn om ideeën op te doen. U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod met meerdere industriële kasten, zoals onder andere boekenkasten, ladekasten en dressoirs.

Industriële kast: het hipste design

De reden waarom industrieel design tegenwoordig zo hip is, laat zich niet moeilijk raden. Een industriële kast combineert een klassieke look met een robuuste uitstraling die nog de ambachtelijke kwaliteit van vroeger ademt. De ontwerpen hebben daarnaast een tijdloos karakter en passen hierdoor goed in elk modern interieur.

Bijzonder is ook de wisselwerking tussen het gebruikte hout en ijzer. Dit geeft de meubels een typisch industrieel sausje, dat de laatste jaren bij het grote publiek enorm aan populariteit heeft gewonnen. Een industriële kast zien we hierdoor niet alleen meer in een trendy loft in New York, maar ook in menig Nederlandse woonkamer.

Industriële TV kast, wandkast of vitrinekast

Bent u op zoek naar een specifiek type industriële kast? Van TV-kasten tot wandkasten en van vitrinekasten tot boekenkasten: in de online winkel van Houtmijn vindt u het allemaal. De meeste van deze kasten zijn overigens gemaakt van acacia hout, dat zich onderscheidt met een zeer lange levensduur en een grote duurzaamheid.

De warme uitstraling en de fijne nerf maken acacia hout bij uitstek geschikt voor gebruik in meubels. Voor de lades in onze kasten maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige telescoopgeleiders met soft closing systeem, waardoor de lades soepel open en dicht gaan en het systeem niet snel kapot gaat. Dit in tegenstelling tot de lades in veel goedkope imitatiemeubelen, die veelal niet eens over geleiders beschikken.

industriële tv kast, TV meubels industrieel

De beste industriële kast tegen de laagste prijs

Ook de scharnieren in onze kasten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Veel goedkope kopieën hebben piano scharnieren in de deur, waardoor deze gaat hangen wanneer het meubel niet waterpas op de vloer staat. Dit is vervolgens niet meer bij te stellen in het scharnier, waardoor uw industriële kast simpelweg niet de uitstraling heeft die u verwacht.

Bij Houtmijn bieden we daarom alleen kasten aan met verstelbare scharnieren. Deze zijn gemaakt van de allerbeste materialen en worden vaak ook gebruikt in dure keukens. Bijkomend voordeel is dat deze scharnieren van de buitenkant niet zichtbaar zijn, waardoor uw meubel een nog strakkere uitstraling krijgt.

scharnieren tv kast

Industriële meubels zoals dressoir of tafel goedkoop aanschaffen

Niet alleen voor een industriële kast, maar ook voor andere industriële meubels bent u bij Houtmijn aan het juiste adres. Denk hierbij onder meer aan eettafels, salontafels, sidetables en stoelen. Deze hippe meubels zijn vrijwel onverwoestbaar en blijven er ook bij zeer intensief gebruik als nieuw uitzien.

kast industrieel

Vanwege groot inkoopvolume in het Verre Oosten bent u bij Houtmijn verzekerd van de beste prijs voor onze kwaliteitsproducten. Wilt u meer weten over een bepaald type industriële kast op onze website of heeft u een andere vraag? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via info@houtmijn.nl of bel naar 0654616273.