Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina
 1. Tv meubel mangohout met visgraat motief.
  -46%
  Tv meubel visgraat 220cm
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 539,00 Speciale prijs € 290,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 2. Tv meubel visgraat van 150 cm voorzien van twee laden en een open vak.
  -50%
  Tv meubel visgraat 150cm
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 395,00 Speciale prijs € 199,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 3. Tv meubel visgraat met twee deuren en twee open vakken.
  -19%
  Tv meubel visgraat 180cm
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 419,00 Speciale prijs € 339,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 4. Visgraat dressoir 150 cm.
  -22%
  Visgraat dressoir 150cm mangohout
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 489,00 Speciale prijs € 379,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 5. Visgraat kast met drie deuren en een open vak.
  -21%
  Visgraat kast
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 729,00 Speciale prijs € 579,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 6. Kast met visgraat motief gemaakt van mangohout.
  -34%
  Dressette van mangohout met visgraat
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 639,00 Speciale prijs € 419,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

 7. Salontafel visgraat zwart vierkant.
  -17%
  Zwarte visgraat salontafel 80cm
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 299,00 Speciale prijs € 249,00

  ✔ In voorraad

  Direct leverbaar

Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina
Product Name :
Product SKU :

Visgraat meubels: Gemaakt van mangohout

Meubels met een visgraatmotief, je ziet het steeds vaker. Sinds een aantal jaar geleden is dit patroon, met name bij vloeren, onwijs populair geworden. Tegenwoordig zie je het ook steeds vaker terugkomen in meubels. 

Ook bij Houtmijn bieden we tegenwoordig deze unieke meubelsoort aan. Bent u op zoek naar wat extra leven in de kamer? Dan is een visgraat meubel precies wat u nodig heeft!

Verschillende tv-meubels, kasten en dressoirs met een visgraatmotief direct uit voorraad leverbaar in allerlei soorten en maten.

Meubels gemaakt van mangohout met een visgraat structuur zijn hip en makkelijk te combineren in uw huidige interieur. Onze collectie breidt steeds verder uit.

Het patroon wordt in het hout gefreesd.

Visgraat meubels zwart

Ook zijn er bij Houtmijn verschillende soorten zwarte visgraat meubelen verkrijgbaar. Kenmerkend is de combinatie met het zwarte staal. Deze hebben een stoer en luxe uiterlijk. Dankzij de zwarte kleur zijn deze meubels onwijs gemakkelijk te combineren met vrijwel iedere interieurstijl.

Al onze visgraat meubelen worden volledig gemonteerd bij u thuis afgeleverd. Na ontvangst is het dus alleen nog maar een kwestie van openmaken, neerzetten en genieten van deze stijlvolle meubels.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Omdat er nogal aardig wat verschil zit in de afwerking van een visgraat meubel is het raadzaam om niet uitsluitend op de prijs te letten! Meestal worden deze meubels geproduceerd in India en dat kan nogal voor problemen zorgen.

Ooit is er iemand geweest die dit concept verzonnen heeft en vervolgens denkt ieder klein werkplaatsje in India dat wel na te kunnen maken. De meubels moeten alsmaar goedkoper en dat is te zien aan de kwaliteit.

Ten eerste is er een enorm verschil in de kwaliteit van het hout, met name of dat goed gedroogd is. Bij de goedkope varianten gaat het hout waarvan de visgraat meubels gemaakt zijn, werken. Werken van hout brengt met zich mee dat laden en deuren gaan klemmen of zelfs niet meer opengaan. Zo erg zelfs dat deuren bol gaan staan.

Visgraat meubels zwart, goedkope afwerking

In de zwarte kleur heb ik ook enorme verschillen gezien. Veel kleine werkplaatsen maken gebruik van goedkope zwarte poederbeits en dat is een probleem. De poeder wordt aangelengd met water.

De verhouding van poeder en water, is vaak een kwestie van gokken en schatten. Het resultaat is, dat er onderling kleurverschil kan zijn in de meubels. Mocht iemand toch met een vaste verhouding werken, dan is er nog het probleem dat het water snel verdampt.

Ik heb dat zelf gezien. De man die een visgraat kast kleurt, gaat even eten en gaat daarna weer verder met zwart kleuren uit dezelfde wok. Het volgende kastje was drie tinten donkerder omdat een deel van het water verdampt was :) 

Er zit een enorm prijsverschil in goede beits uit een 10 liter bus of een kilo poeder gemengd met water. Onze meubels worden met milieuvriendelijke producten gespoten in een spuitcabine terwijl de poederbeits met een doek op het meubel wordt gesmeerd. Die meubels worden aangeboden als zou het gelakt zijn maar dat is (in veel gevallen) helemaal niet waar!

Bestel je visgraat meubilair bij Houtmijn

Onze meubels zijn van veel betere kwaliteit, dan heb ik nog niet eens gesproken over de afwerking van het metaal, daar zit ook nogal wat verschil in. In die kleine werkplaatsjes gooien en smijten ze met de metalen frames, vraag me niet waarom. Toen ik het ter plaatse vroeg zei de man: "Dat doet hij al jaren zo"

 

 

Feit is: Meubels uit India hebben altijd een robuuste afwerking. Ook bij ons zal er wel een dingetje aan te vinden zijn. Dus als u verwacht dat alles perfect is aan een Indiase kast, dan is uw verwachtingspatroon te hoog. Bij Houtmijn koopt u de mooiste zwarte visgraatmeubels maar altijd naar Indiase standaard. 

Het onderhoud aan het mangohout

Deze meubels hebben weinig onderhoud nodig. U kunt ze schoon maken met een vochtige doek. Kleine oneffenheden die aan hout of metaal komen of zitten kunnen met zwarte lak worden gekleurd. Bekijk een uitgebreide beschrijving over het onderhoud aan mangohout.